Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Träning när den är som bäst

Träning när den är som bäst

Jag har alltid varit en hyfsat aktiv person och jag behöver få min dagliga motion för att må bra. Däremot halkar jag likt många andra efter med träningen ibland, trots att jag vet hur bra träning är för både hälsa och själ. Jag älskar ju att promenera och cykla här i Blekinge men jag har känt nu efter jul och nyår att jag behöver lite ny motivation. För att kickstarta året och komma igång med träningen ordentligt har jag och min partner faktiskt beställt hem nya träningskläder. När jag kikade runt på nätet såg jag dessutom att det finns flera olika alternativ om man vill träna mer hemma. Det kan ju vara ett bra alternativ när det är kallt och ruskigt ute men annars tycker jag att det ska ske utomhus. När jag tar mina promenader här i Blekinge får jag chansen att njuta av den fantastiska naturen samtidigt som jag får motion. Ett tips är också att träna med någon, det vill säga slå slå ihop nytta med nöje. Jag och min partner brukar gå promenader ute i skärgården här i Blekinge, vilket är både trevligt och motiverande

Träningskor och träningsredskap i blått

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *