Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Trädgård i Blekinge

Trädgård i Blekinge

  • av

Jag får känslan att människor i Blekinge lägger mycket mer tid på sina trädgårdar och tomter än på andra ställen i landet. Jag vet inte om det är för att Blekinge ligger längre söderut, så saker växer bättre här, eller om det helt enkelt bara är av gammal tradition. Oavsett så ser jag dessa välskötta och vackra trädgårdar som en viktig del av Blekinges identitet. Att i sin vardag få se välskötta och färggranna trädgårdar är ett stort plus för en stadsbo; det brukar ju sägas att grönska gör alla gladare. Vi borde kultivera denna trädgårdskärlek, och uppmuntra så många som möjligt att sköta om sina tomter. Jag var inne på Stigabutiken.se härom dagen och fick mycket inspiration, jag hittade massor av bra verktyg som man behöver i en trädgård. En välutrustad verktygsbod gör ju ändå trädgårdsarbetet lite roligare och lättare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.