Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Serier och filmer inspelade i Blekinge

Serier och filmer inspelade i Blekinge

  • av

Jag tycker om att se på film och serier. Då är det extra kul om det är inspelat i Blekinge. En serie som spelats in här är Återkomsten. Det är en serie inom kategorin thriller och baseras på Håkan Nessers bok. När jag ser på TV vill jag gärna ha det mysigt med levande ljus och trevlig inredning. Jag har kollat här efter en ny TV-bänk som kan passa in i mitt hem.

En annan film som spelats in i trakten är thrillern Försvunnen. Den är blodig och rätt läskig, och Kjell Bergqvist i huvudrollen spelar kidnapparen på ett lysande sätt. Jag tycker att det blir lite extra spännande när det händer på platser som jag normalt rör mig på. Jag menar, kidnappningar är ju något som faktiskt sker då och då. Det grovmaskiga nätet är en serie värd att se som också är filmad i mina områden!

En filminspelning med flera människor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.