Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Present till någon som har allt

Present till någon som har allt

En av mina bästa vänner skulle fylla år, jämt dessutom, och jag hade ingen aning om vad jag skulle köpa i present! Det fanns inget speciellt som han önskade sig, och egentligen ingenting han behövde. Vad köper man till någon som redan har allt? Då kom jag på något. Min vän hade alltid prata om alla galna grejer han gjort, och ville göra. Hoppa fallskärm, köra snabba bilar, takvandring, bergsklättring – you name it. Han älskar helt enkelt spänning och äventyr. Så vad kunde vara bättre än en upplevelse? Jag köpte ett presentkort, så att han själv skulle kunna välja upplevelsen han ville ha. Han blev verkligen glad över presenten och ville ta med mig på upplevelsen, vilket jag såklart tyckte var kul. När vi möttes upp en lördag ett par veckor senare förväntade jag mig att vi skulle göra något fartfyllt och spännande. Istället stannade vi utanför ett SPA! Min vän förklarade att det han behövde mest av allt var avkoppling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.