Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Mitt senaste köp

Mitt senaste köp

Tänk att nöja sig med mathandling, vad enkelt det vore, och billigt!

Jag har gjort ett nytt inköp till min tekniksamling. Även med detta är jag ganska sent ute, precis som med drönaren. Men jag är galet nöjd med mina nya lurar. Jag har köpt mig ett par nya trådlösa in-ear hörlurar som jag tror kommer bli mycket välanvända.

Jag lyssnar på väldigt mycket musik och ljudböcker, både hemma, i bilen och på promenader. Framförallt på mina promenader har det varit galet skönt att slippa ha sladden hängandes mellan telefonen och öronen. Det underlättar att inte behöva trassla i dragkedjor och fickor med sladden utan bara koppla ihop och stoppa telefonen i fickan, rekommenderas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.