Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Höstpromenad i Blekinge

Höstpromenad i Blekinge

Igår kväll var jag ute och gick med en vän i mitt underbara Blekinge. Det gäller att passa på nu när hösten är här, med trädens alla vackra färger och framför allt när det inte regnar. Det är verkligen avslappnande att bara strosa omkring bland de fina löven och känna att luften är lite kyligare, samtidigt som man inte behöver bylta på sig en massa tjocka kläder. Vi gick upp mot det stället där jag brukar plocka svamp, en riktigt vacker plats. Tyvärr har jag fått en sträckning i ryggen som gör att jag just nu har svårt att böja mig ner och därför ha svampplockandet blivit lite lagt på is. Egentligen borde jag ta mig i väg på massage, som jag tror skulle göra underverk. Min vän berättade då att han och hans kollegor en gång i veckan får massage på jobbet. Det lät riktigt lyxigt.

Kvinna får massage
Höstens träd i vackra färger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.