Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Få rekommendationer av din telefon

Få rekommendationer av din telefon

  • av
Hjälp med mobilapp

Jag använder mig gärna av den senaste tekniken i vardagen. Min mobila kalender är fullspäckad och den innehåller allt från möten med Svea till träningspass och middagar. När jag besöker en ny plats, låt oss säga en vacker ö i Blekinge skärgård, händer det att mobilen plingar till och ber mig recensera utflyktsmålet. Jag tar mig alltid tid till att skriva ett par ord om stället så att andra kan ta del av mina rekommendationer. Fördelen med dessa betyg är att de mestadels kommer direkt från privatpersoner och är således, i de flesta fall, uppriktiga och aktuella.

En smartphone i handen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *