Hoppa till innehåll
Home » Blogg » Behovet är uppfinningarnas urmoder

Behovet är uppfinningarnas urmoder

  • av

Vilken tur att vi människor är av naturen lata och bekväma av oss. Tänk så mycket praktiska uppfinningar som har skapats enbart av detta behov, jag skulle säga att 99%. Det övriga procenten är slumpen.

Ett av dessa behov som jag tackar för en dag som denna är batteriladdaren till bilen. Jag vet att det inte är en uppfinning som är livsviktig men ack så bra det är att ha.

Bilen laddar batteriet själv kanske ni tänker nu. Ja, faktum är att det gör det. Men för en person som mig som kör ofta och korta sträckor så hinner det inte laddas upp. Blekinge är inte direkt Lappand när det gäller avstånden. Dessutom så använder jag väldigt mycket av bilens batteri till att ladda mobilen.

Sedan mobilerna kom så tror jag att behovet av en laddare till bilbatterier har ökant markant. Det är inte längre bara vindrutetorkare och lysena på bilen som drar från bilbatteriet. Nu går väl största energiförbrukningen till mobilen. Laddarna ni mobilen ofta i bilen så är mitt tips att skaffa en batteriladdare. De finns där man köper reservdelar online till bra priser.
jjjjis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *